Onko sinulla projekti, jossa voimme auttaa?

Pyydä tarjous

Purkutöitä jo yli kymmenen vuoden kokemuksella

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaispalvelua aina työn suunnittelusta itse kohteen purkuun.  Työssämme korostuu ympäristöystävällisyys ja purkutyöstä syntyvien materiaalien kierrätys. Lisäksi saat kauttamme myös haitta-ainekartoitukset. Asiakaskuntamme koostuu laajasti niin yksityishenkilöistä, yrityksistä kuin julkisesta sektoristakin.

Isot ja pienet purkutyöt asiakkaan ehdoilla

Vastaamme purkuhankkeiden työnsuunnittelusta ja materiaalivirtojen ohjauksesta kustannustehokkaasti. Kokonaispurkupalveluihimme kuuluvat myös asbesti- ja muut haitta-ainesaneeraukset sekä PIMA-kohteiden kunnostukset.

Asbesti- eli haitta-ainekartoitukset

Haitta-ainekartoitus tulee tehdä aina ennen vuotta 1994 valmistuneisiin kohteisiin ennen purkutyön aloittamista ja kartoitus on pakollinen myös samanikäisiin saneerauskohteisiin. Kartoituksen suorittaa aina koulutettu ammattilainen ja siinä keskitytään asbestin lisäksi myös muihin haitta-aineisiin sekä niiden laatuun, määrään, pölyävyyteen ja sijaintiin kohteessa.

Purkujätteiden vastaanotto- ja käsittely

Tunnemme jätemateriaalien erilaiset hyötykäyttömahdollisuudet maanrakennuksessa sekä energiantuotannossa. Meillä on käytössä Punkalaitumella ympäristöluvallinen kierrätysmateriaalien vastaanottopaikka, jossa käsittelemme omien purkutyömaiden jätteiden lisäksi myös asiakkaiden tuomat jätteet. Jätebetonista valmistetaan betonimursketta, jota voidaan hyödyntää maanrakennukseen, puujätteestä saadaan kierrätyspolttoainetta lämpölaitoksille ja romumetalli lajitellaan ja jalostetaan terästeollisuuden uusioraaka-aineeksi.

  • Vastaanotettavat materiaalit: betoni, tiili, metalli ja purkupuujäte
  • Jätteiden vastaanotto- ja käsittelymaksu muodostuu painon mukaan
  • Romumetallia ostamme päivän hinnan mukaan
  • Myynnissä myös kierrätyspuusta valmistettua haketta

Olemme avoinna sopimuksen mukaan, yhteydenotot ja tiedustelut: +358 40 839 8183